Glimlachen is makkelijker dan vertellen wat je dwars zit

Aanbod

Psychodynamische Therapie & Coaching

Ik werk psychodynamisch. Wat wil zeggen dat ik verschillende technieken en mogelijkheden gebruik die ik inzet tijdens een sessie en het ene kan overgaan in het andere. Het voordeel van het werken met meerdere methodieken is dat er op verschillende vlakken problemen kunnen worden aangepakt. Dit maakt het voor mij als therapeut mogelijk om heel precies aan te sluiten bij jou en je hulpvraag. Samen bekijken we welke therapievorm bij jou past. Afhankelijk van de hulpvraag gaan we aan de slag, totdat jij jei bent, je eigen ik.

We zoeken samen naar wat jouw drijft, wat jouw onbewuste motieven zijn. Waar komt bepaald gedrag vandaan? Waar heeft het mee te maken? Je kunt boos, bang of onzeker zijn zonder precies te weten waar dergelijke gevoelens vandaan komen. Psychodynamische therapie gaat om het bewust maken van verborgen gevoelens en gedachten. Zo kom je te weten waar je problemen vandaan komen, oude patronen los te laten en ingrijpende ervaringen verwerken. Je zelfbeeld, verlangens en emoties komen weer in balans, waardoor je je weer energiek en evenwichtig zult voelen.

Wanneer therapie?

Op zoek naar jouw dieper liggende overtuigingen die jou beperken in je dagelijks leven. Terug naar de kern, naar het binnenste in jou. Je angst, pijn, boosheid en verdriet aankijken en overwinnen.

 

 • spanningen, stress, burnout
 • een negatief zelfbeeld
 • examenvrees, faalangst en onzekerheid
 • trauma’s
 • rouwverwerking
 • relatieproblematiek
 • vergroting van bewustzijn

Wanneer coaching?

Voor jou, die snakt naar positieve verandering in je leven. Gewoon, omdat het je even niet meer lukt of niet meer weet waar te beginnen. Met een paar sessies breng ik jou waar jij wil zijn.

 

 • Eigenwaarde
 • Zelfvertrouwen
 • Bereiken van gestelde doelen
 • Assertiviteit
 • Leiderschap
 • Effectiever werken
 • Regie weer in eigen handen hebben

Hypnotherapie

Hypnotherapie (trance) is een behandelmethode bij klachten van psychische en lichamelijke klachten …

Verder lezen …

Jongeren Therapie

Wat wordt er veel van je verwacht. De druk en het moeten zorgt ervoor dat je steeds meer vastloopt of nog erger …

Verder lezen …

Relatietherapie

Waar is het leuke gebleven dat jullie ooit samen hadden? Een fijne en goede relatie doe je samen. Dat doe je, dat wil je, dat kun je niet alleen ..

Verder lezen …

Relatie met een narcist

Het is niet te doen. Een relatie met een narcist. Waar is je eigen ik gebleven? Je wordt onzeker, steeds kwetsbaarder en je denkt dat je gek wordt …

Verder lezen …

Stress, Burn-out & Depressie

Over grenzen heengaan en alle signalen negeren die constant langskomen. Het gevoel van opgebrand zijn, geen energie en motivatie, negatieve gedachten …. 

Verder lezen …

Misofonie

Letterlijk? Haat aan geluid! Het kraken van een zakje, iemand die niest, eetgeluiden, knakkende vingers. Hoe word je woedend binnen twee seconden?

Verder lezen …

Coaching

Voor jou, die snakt naar positieve verandering in je leven. Gewoon, omdat het even niet meer lukt of je het even niet meer weet …

Verder lezen …

Examenvrees

Voor de zoveelste keer gezakt of bijna weer examen? Wat is het toch een verschrikkelijk gevoel. Die angst die opkomt als je alleen al aan het examen denkt ….

Verder lezen …

RET

Wat je denkt ben je zelf. Jouw gedachten zorgen er voor hoe je reageert en hoe je handelt. Ben je jouw vervelende, vele en negatieve gedachten zat en wil je dit anders?

Verder lezen …

Nog meer therapievormen

Verschillende technieken en mogelijkheden die ingezet kunnen worden en het ene kan overgaan in het andere …..

Verder lezen …