Het meisje van vier heb ik op de achterbank gezet! Lees hier mijn eigen verhaal

Over mij

Wat heb ik jou te bieden?

Ik kan mij goed inleven in jou als je even niet meer weet waar je moet beginnen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik ontzettend lang zoekende ben geweest. Constant hetzelfde doen en maar blijven zeggen tegen mezelf dat dit wel prima was. Maar die onrust in mijn hoofd en lijf vertelden totaal iets anders. Wat was dit vervelend en beknellend. Ik blokkeerde en vertoonde uitstelgedrag. Het maken van de juiste keuzes lukte mij niet meer. Hierdoor kreeg ik steeds meer stress, werd ik erg moe en raakte mijn zelfvertrouwen kwijt. Ik was mezelf niet meer, ongelukkig en zo toe aan verandering!

Ik ben op zoek gegaan naar mezelf. Wie ben ik nou echt? Wat wil ik? Hoe haal ik het beste weer uit mij? Veel sessies heb ik doorlopen, diepe dalen met ups en downs. Door anders te gaan kijken én voelen, kon ik veranderen. Dat is gelukt! Het is het grootste cadeau dat ik mij ooit zelf heb gegeven. Vanuit daar, ben ik alleen maar aan het groeien en voel geluk. Hier is het leven voor bedoeld. En ik gun het jou ook zo!

Waar ligt mijn kracht en wat zijn mijn kenmerken?

Mijn kracht is om er voor jou te zijn, jou te motiveren en enthousiasmeren, het beste uit jou te halen. Ik ben er tijdens ons gesprek alleen voor jou, ik hoor wat je zegt maar ook wat je niet zegt. De kans is groot dat je het fijn gaat vinden om naar jouw eigen ik te kijken omdat je al snel verandering voelt en ziet. Na een eerste gesprek ga je absoluut al voldaan en opgelucht weg. Flexibel om mij aan te passen aan jou en de situatie.

Mijn kenmerken zijn: integer, respectvol, empathisch, betrokken, enthousiasmerend, eerlijk, leergierig, positiviteit, overtuiging, confronterend, humor, gedreven.

Mijn afgeronde studies

  • Psychodynamisch Therapeut
  • Psychosociale Basiskennis – Plato
  • Systemische jaaropleiding familieopstellingen
  • EMDR
  • Stress & Burnout
  • Mental Coach

Studenten van de Academie voor Psychodynamica

  • Supervisie – Ik begeleid studenten, voor alle opleidingen, in intervisie onder supervisie richting hun examen. De grootte van de intervisiegroepen zijn minimaal 3 en maximaal 6 studenten, in totaal 3 uur. Dit vindt plaats in mijn praktijk. 
  • Leertherapie – Voor alle opleidingen binnen de Academie zijn de studenten van harte welkom om minimaal 4 sessies aan hun thema, op basis van hun POP, te werken. Uiteraard op de psychodynamische wijze, aanpassend waar de student graag aan wil werken. 
  • Supervisor – Het bijwonen en beoordelen van de praktijkexamens voor alle opleidingen. 

Waar word ik gelukkig van?

Quality time met mijn gezin, vrouw zijn, vriendin zijn, oma zijn, met vrienden eten, als de zon schijnt, reizen, andere culturen, mijn doelen en wensen realiseren, mensen begeleiden, fijne gesprekken, slenteren door steden, boswandeling, geluk van mijn kinderen, schrijven, beestjes die huppelen in de wei, dansen, …. en zo veel meer …

Claudia Vinkenborg

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Het mooiste wat je kunt worden is
jei