Niet omdat het moeilijk is durven we niet, maar omdat we niet durven is het moelijk

Tarieven

Wat kun je verwachten?

In ons eerste gesprek, het intakegesprek, krijgen we jouw hulpvraag helder en bepalen we samen jouw doelen en verwachtingen en gaan we ook gelijk aan de slag.

Bij een wederzijdse klik én als ik kan aansluiten bij jouw hulpvraag is het aan jou of we een vervolgafspraak maken. Om je zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen begeleiden zal ik voorafgaand het gesprek een behandelovereenkomst, de algemene voorwaarden en mijn privacyverklaring, per mail aan je versturen. De begeleiding wordt aangepast aan jouw tempo, behoeften en wensen en is er op gericht om op een effectieve manier resultaat te behalen.

Tarieven

Therapiesessie: € 110,00 (btw vrij). Vanaf 1 september a.s. zal het tarief verhoogd worden naar € 115,00 per sessie.

Een sessie duurt in zijn totaliteit 1,5 tot 1,75 uur. Dit is inclusief de voorbereiding en de verwerking van de gegevens van en na iedere sessie.

Via de werkgever: € 140,00, exclusief 21% btw. Werkgevers betalen vaak graag mee in de vorm van tijd of geld aan een traject. Vanaf 1 september a.s. zal het tarief verhoogd worden naar € 150,00 per sessie, exclusief 21% btw.

Eventuele reiskosten: € 0,19 per km, berekend vanuit Rhenen

Je kunt kiezen uit contante betaling of via de pin, direct na afloop van het consult. De factuur verstuur ik achteraf per mail naar je toe.

Kwaliteit en vergoeding van de sessies

Mijn sessies kunnen deels vergoed worden als je een aanvullende verzekering bij je zorgverzekeraar hebt afgesloten. Dit is per zorgverzekeraar verschillend en ik adviseer je om dit bij je zorgverzekeraar te checken. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Zorgverzekeraars vergoeden géén coaching.

Om vergoedingen per zorgverzekeraar voor psychosociale therapie in te zien, klik hier.

Ik ben afgestuurd als Psychodynamisch Therapeut aan de Academie voor Psychodynamica.

Om de professionaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen ben ik aangesloten als Register Therapeut BCZ bij de beroepsvereniging VBAG en bij de stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit Register is een overkoepelende organisatie die Artsen en Therapeuten op HBO niveau certificeert en registreert. Mijn therapie valt onder de noemer psychosociale therapie.

RBCZ logo

Bereikbaarheid praktijk

Mijn praktijk heb ik aan huis. Het is er rustig en we worden door niemand gestoord. Ik heb alle tijd voor jou. Het is goed bereikbaar met eigen vervoer of openbaar vervoer. De bushalte is op vijf minuten afstand lopen. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein. Waar een plekje is mag je parkeren. De praktijk wordt duidelijk aangegeven op de voordeur en zit rechts van de showroom. Het adres is: Remmerden 111-A te Rhenen. Mijn praktijk is slecht bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn, i.v.m. een trap van 20 treden. Een lift is niet aanwezig. Omdat ik iedereen wil kunnen begeleiden bied ik de oplossing om de behandeling bij je thuis te laten plaatsvinden, of op een andere plek die we vooraf samen afspreken.

Telefonische bereikbaarheid

Het zou kunnen zijn dat ik in gesprek ben met een cliënt en niet in de gelegenheid ben om de telefoon direct aan te nemen. Spreek mijn voicemail in, 06 28 93 28 53, als je teruggebeld wilt worden en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Annuleren

De afspraken die we maken zijn gereserveerde tijden. Er zijn geen kosten verbonden aan afspraken die 24 uur of meer van tevoren geannuleerd zijn. Bij minder dan 24 uur bereken ik de volledige kosten door.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Het mooiste wat je kunt worden is
jei

Adres praktijk

Remmerden 111-A
3911 TZ Rhenen

Mobiel nummer

06 28 93 28 53

E-mail adres

[email protected]

KvK

68477406