Niet omdat het moeilijk is durven we niet, maar omdat we niet durven is het moelijk

Tarieven

Wat kun je verwachten?

In ons eerste gesprek, het intakegesprek, krijgen we jouw hulpvraag helder en bepalen we samen jouw doelen en verwachtingen. Bij een wederzijdse klik én als ik kan aansluiten bij jouw hulpvraag is het aan jou of we een vervolgafspraak maken. Om je zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen begeleiden zal ik voorafgaand het gesprek een behandelovereenkomst, de algemene voorwaarden en mijn privacyverklaring, per mail aan je versturen. De begeleiding wordt aangepast aan jouw tempo, behoeften en wensen en is er op gericht om op een effectieve manier resultaat te behalen.

Tarieven individuele psychodynamische therapie/coach sessie

Particulier € 85,00, inclusief 21% btw.

Zakelijk € 105,00, exclusief 21% btw.

Voor een sessie in de avond of in het weekend € 97,50, inclusief 21% btw.

Een sessie duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur. Overleg evt. met je werkgever of deze je traject wil vergoeden. Werkgevers betalen vaak graag mee in de vorm van tijd of geld aan een traject. Je kunt kiezen uit contante betaling of via de pin, direct na afloop van het consult. De factuur verstuur ik achteraf per mail naar je toe. Als je echt graag therapie en/of coaching wilt maar de prijzen houden je tegen, neem dan ajb contact met me op zodat we kunnen kijken of er een aangepast tarief mogelijk is.

Kwaliteit

Mijn consulten worden (nog niet) vergoed vanuit de ziektekostenverzekering (aanvullende verzekering). Dat is wel het geval als ik mijn 4-jarige HBO opleiding tot Psychodynamisch Therapeut heb afgerond aan de Academie voor Psychodynamica. Om de professionaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen ben ik, als aspirant lid, aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en bij de stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit Register is een overkoepelende organisatie die Artsen en Therapeuten op HBO niveau certificeert en registreert. Als ik mijn studie heb afgerond ben ik volwaardig lid en mag ik de beschermde titel Register Therapeut BCZ voeren. Mijn therapie valt onder de noemer psychosociale therapie.

VBAG

VBAG licentienummer: 21810001 

logo RBCZ

RBCZ licentienummer: 180833S 

Praktische informatie

Mijn praktijk heb ik aan huis. Het is er rustig en we worden door niemand gestoord. Ik heb alle tijd voor jou. Het is goed bereikbaar met eigen vervoer of openbaar vervoer. De bushalte is op vijf minuten afstand lopen. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein. Waar een plekje is mag je parkeren. De praktijk wordt duidelijk aangegeven op de voordeur en zit rechts van de showroom. Het adres is: Remmerden 111-A te Rhenen. Mijn praktijk is slecht bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn, i.v.m. een trap van 20 treden. Een lift is niet aanwezig. Omdat ik iedereen wil kunnen begeleiden bied ik de oplossing om de behandeling bij je thuis te laten plaatsvinden, of op een andere plek die we vooraf samen afspreken.

Telefonische bereikbaarheid: het zou kunnen zijn dat ik in gesprek ben met een cliënt en niet in de gelegenheid ben om de telefoon direct aan te nemen. Spreek mijn voicemail in, 06 28 93 28 53, als je teruggebeld wilt worden en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Annuleren

De afspraken die we maken zijn gereserveerde tijden. Er zijn geen kosten verbonden aan afspraken die 24 uur of meer van tevoren geannuleerd zijn. Bij minder dan 24 uur bereken ik de kosten door.

Psychodynamica

Aan de Academie voor Psychodynamica volg ik de vierjarige HBO opleiding tot Psychodynamisch Therapeut. De therapievormen zijn complementair (aanvullend) aan elkaar. Tijdens de opleiding zal ik mij bekwamen in cognitieve en gedragswetenschappelijke behandelingstechnieken. Afgeronde modules pas ik toe in mijn praktijk. Voor meer informatie over mijn opleiding, klik op het logo.

Het mooiste wat je kunt worden is
jei
Het mooiste wat je kunt worden is
jei