Wat anderen zeggen …

Ervaringen

De ervaringen van mijn cliënten

Afgelopen zomer werd ik geconfronteerd met tinnitus en ben ik uiteindelijk bij de praktijk van Claudia uitgekomen.

Door mijn rol van vroeger binnen het gezin goed onder de loep te nemen werd inzichtelijk gemaakt welke houding en gedrag ik van toen, nu nog steeds meenam in m´n huidige vooral werkende leven waarin ik langdurig veel stress als normaal ervaarde en waarschijnlijk de tinnitus heeft veroorzaakt.

Met de bij Claudia verworven inzichten en de volwassen blik van nu weet ik dat ik deze houding en gedrag niet meer nodig zijn en ik ze achter me kan laten.

Met de nieuw verworven inzichten en inmiddels andere baan ben ik hoopvol gestemd over het uiteindelijk verder afnemen van de tinnitus. Ik ervaar het als minder belastend.

Claudia: veel dank voor je warme en hartelijke ontvangst. Hiermee verlaagde je de drempel en kon ik me openhartig opstellen. Je deskundige aanpak heeft daarna snel resultaat gehad! Heel veel dank!

Mark, 55 jaar

Verkoopadviseur

Claudia is een laagdrempelig persoon, heeft de unieke eigenschap dat mensen zich meteen vertrouwd bij haar voelen en hun hart naar haar open stellen.

Zelf heb ik die ervaring ook. Ze laat je op een op een andere manier naar problemen kijken op een wijze die heel subtiel is en dicht bij jezelf laat zijn.

Irene, 53 jaar

Secretaresse, Wageningen University & Research

Claudia is iemand waar je je direct op je gemak voelt en je vrij voelt om je te uiten.

Ze is heel puur en eerlijk. Vijf sessies hebben we samen gedaan.

Ik ben positiever naar dingen gaan kijken en ze heeft het beste uit mij naar boven gehaald. Dank je wel Claudia voor al je mooie inzichten. Ik vind je een goede en professionele therapeut met heel veel oog voor de mens!

Kirsten, 42 jaar

VA Assistent

Na een sessie met Claudia werd mij al heel snel duidelijk dat ik een belangrijke stap moest gaan zetten in mijn privésituatie.

Namelijk de scheiding aanvragen na een lang huwelijk. Met haar kennis heeft zij bij mij kwartjes laten vallen die ik door de lange sleur niet meer zag.

Claudia heeft mij gevraagd veel te gaan lezen en daardoor ben ik bewuster naar mijn relatie gaan kijken en kwam ik er achter dat deze eenzijdig en ongezond was voor mij en de kinderen. Heel heftig en het wordt een moeilijke scheiding.

Nu ik alles in perspectief zie geeft het mij kracht en moed om door te zetten. Ik wil je dan ook heel hartelijk bedanken voor deze eyeopener. Je kunt goed luisteren en bent doortastend en een fijn mens.

Dank je wel!

Marga, 44 jaar

Cliënt

Als zeer sceptisch persoon heb ik de stap genomen om toch in contact te komen met Claudia.

Tijdens ons eerste vrijblijvende gesprek ontstond er vrij snel een vertrouwensband. Het was een ontspannen gesprek. Het ging over mij en niet over wat zij wilde veranderen. Claudia reikt je handvatten aan die direct toepasbaar zijn in je “normale” leven. Geen zweverig gedoe, gewoon to the point. Er is al helemaal geen moeten bij, zij heeft mij geleerd dat ik niets meer MOET maar WIL.

Wat wil JIJ veranderen, hoe wil je verder, wil je verder, durf je uit de circkel te stappen, lukt het je om in de spiegel naar je eigen ik te kijken en zeggen wie JIJ bent.

Soms was het erg moeilijk om met jezelf geconfronteerd te worden, maar door de zeer prettige sfeer en het feit dat jouw vooruitgang voorop staat, ga je stapje voor stapje vooruit. Je leert je valkuilen kennen en herkennen, en stapt vervolgens uit je comfort zone. Door te luisteren en handvatten in te zetten, lukte het mij om vooruit te gaan.

Ik wil, ook de sceptici onder ons, Claudia van harte aanbevelen. Een geweldige leuke vrouw, die je begrijpt, je kunt vertrouwen en je in je waarde laat. Je bent wie je bent, maar met een klein beetje hulp, lukte het Claudia om mij weer MIJ te laten zijn.

Dus wil JIJ weer JEI zijn, laat Claudia jou helpen.

Anoniem, 57 jaar

Voorlichter / Coach

Al maanden had ik veel last van mijn tinnitus. Mijn klachten werden steeds erger, slecht slapen, concentratie verlies, (stomme) fouten maken, energie was weg, etc.

Mijn persoonlijke en zakelijke leven ging er steeds meer onder lijden. Uiteindelijk ben in contact gekomen met Claudia. Wat mij aansprak is dat zij zelf tinnitus heeft, en daarom begrip heeft voor mijn klachten.

Na 3 behandelingen met Claudia had ik de visuele cirkel doorbroken en de angst los gelaten dat de tinnitus effecten blijvend zou zijn. De Tinnituspiep zelf is blijvend, dat is een feit, maar ik kan mij er nu voor afsluiten en het negeren. Na het vierde gesprek was ik zover dat we het traject konden afsluiten. Claudia, ik ben je zeer dankbaar.

Martin, 62 jaar

Sales Trainer / Coach

JEI, je eigen ik .. zegt het al! Terugkomen bij jezelf na eventueel een aantal gebeurtenissen in je leven.

Ik heb Claudia Vinkenborg leren kennen als iemand die echt betrokken is bij haar werk en zeer capabel is in haar vakgebied. De klik was er vrijwel meteen. Daardoor durf je jezelf open te stellen en zo kan er gewerkt worden aan een positieve vooruitgang in mijn vertrouwen, ontwikkeling en relativeringsvermogen. Claudia heeft passie voor haar werk en met een lach en een traan komen we steeds verder! Ik ben je oprecht dankbaar voor je inzet!

Sonja, 50 jaar

Juridisch Medewerker

Claudia is een bevlogen, integere en kundige therapeut …

die na het stellen van de juiste vragen aan de individuele cliënt of team, hem/haar of de teamleden zelf tot inzicht laat/laten komen om de juiste vervolgstappen te nemen.

Angèlica, 59 jaar

Bestuurssecretaresse, Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Ik heb Claudia leren kennen als een daadkrachtige persoon met de volgende competenties;

sociaal, spontaan, humor, deskundig, flexibel, betrokken en gedreven.

Ton, 55 jaar

Trainer en Coach

Na al veel gesprekken gehad te hebben met Jeugdzorg was ik zo blij dat ik in aanraking kwam met Claudia.

Eindelijk iemand die naar mij luisterde en niet volgens de lijstjes werkte. Al na twee gesprekken had ik het gevoel dat er iets aan het veranderen was. Mijn thuissituatie is rustiger geworden. Daar wordt nu met elkaar gesproken in plaats van geschreeuwd. Het is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben er nog niet. Maar heb wel meer vertrouwen gekregen in de toekomst.

Anoniem, 21 jaar

Cliënt

Je hebt mij zó ontzettend fijn geholpen. Door mij zelf dingen te laten inzien.

Lieve Claudia, jeetje wat is er veel gebeurd. Zo ontzettend veel. Nu heb ik de rust en wil ik graag mijn ervaring “op papier zetten”. Je hebt me geweldig geholpen. En ik deel graag mijn ervaring:
Je valt vooral op door je warmte en openheid. Met daarbij je kundigheid maakt je tot een uniek persoon. In alle rust luister je naar mijn verhaal. Je praktijkruimte voelt niet als een praktijkruimte. Maar meer alsof ik bij een vriendin op bezoek ben.
Je hebt mij zó ontzettend fijn geholpen. Door mij zelf dingen te laten inzien. En door eerlijk en open te zijn. Als je het moeilijk hebt heb je niet iemand nodig die met je meepraat. Maar met je meevoelt. Dat is wat jij doet. 
Ik ben je heel dankbaar voor de hulp die je mij hebt kunnen bieden. En ik weet dat als ik niet mijn eigen ik voel, ik bij jou terecht kan om die weer terug te vinden. 

Nicole, 46 jaar

Office Manager

Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens.

Ik ben van mezelf geen prater maar door jouw rustige en doortastende gesprekken voelde ik me al heel snel op mijn gemak.

Ik heb de sessies als prettig ervaren en jij hebt mijn doen inzien dat de manier waarop ik mijn leven nu leefde niet vol te houden is, door altijd maar te doen wat de medemens van je verwacht. Met als gevolg dat ik keer op keer over mijn grens ging.

Door jou ben ik gaan inzien dat mijn mening en keus net zo goed telt als die van een ander. Jij hebt mij weer het vertrouwen gegeven dat ik dit kan en daar ben ik heel dankbaar voor.

Anoniem, 28 jaar

Verpleegkundige

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Het mooiste wat je kunt worden is
jei