Aanbod online Nederland

Psychosociale Therapie, Coaching & Training

Dagelijks begeleid ik online sessies met mensen uit Nederland. Ondanks dat er een scherm tussen ons inzit, kan ik er helemaal voor je zijn én werkt het net zo effectief als dat we elkaar in de praktijk zouden ontmoeten.

De enigste therapie vorm die ik niet geef online is EMDR.

Ik werk psychodynamisch en geef psychosociale therapie. Dit wil zeggen dat ik verschillende technieken en mogelijkheden gebruik die ik inzet tijdens een sessie en het ene kan overgaan in het andere.

Je kunt terecht voor lichte tot zware problematieken.

Mijn aanbod is divers maar specialistisch. Het voordeel van het werken met meerdere methodieken is dat er op verschillende vlakken problemen kunnen worden aangepakt. Dit maakt het voor mij als therapeut mogelijk om heel precies aan te sluiten bij jou en je hulpvraag. Samen bekijken we welke therapievorm bij jou past. Afhankelijk van de hulpvraag gaan we aan de slag, totdat jij jei bent, je eigen ik.

Psychosociale therapie gaat om het bewust maken van verborgen gevoelens en gedachten. Zo kom je te weten waar je problemen vandaan komen, oude patronen los te laten en ingrijpende ervaringen verwerken. Je zelfbeeld, verlangens en emoties komen weer in balans, waardoor je je weer energiek en evenwichtig zult voelen.

Wat je meer kunt verwachten en wat het tarief van een sessie bedraagt lees je hier.

Overige specialisaties:

Afspraak maken of een vraag stellen?

×