Leuk al die blogs over beter leven en voor jezelf gaan. Je ziet steeds weer dezelfde voorbijkomen die je eigenlijk allang weet en ook zo herkenbaar zijn. Ze stellen alleen niets voor zolang je niet in actie komt! Hartstikke leuk persoonlijke ontwikkeling, maar het is pas écht waardevol als je gaat ontdekken, gaat struikelen, gaat vallen en dan weer gaat opkrabbelen om vervolgens weer te genieten van al het moois om je heen! Zodat je weer gaat leven! Dat je gaat doen wat jij zelf wilt en je weer gelukkig voelt!

Voor mij zit het in ontdekken, in doen en in leren. Daarna toepassen in wat ik heb geleerd en weer leren van wat ik doe. Durven falen, die soms keiharde confronterende spiegel weer maar daardoor wel weer winnen en vooruitgaan met een super goed voldaan gevoel.

Ik kan wel steeds bedenken wat ik allemaal wil bereiken maar als ik het alleen maar bedenk en blijf zitten gebeurt er gewoonweg niets. Het is DOEN, DOEN EN NOG EENS DOEN! Wat is nou het ergste wat je kan gebeuren? Weet je wat ik zeker weet? Dat ik later niet kan zeggen dat ik spijt heb van wat ik heb gelaten.

Waar wil jij nou over struikelen en vallen maar uiteindelijk weer daar zijn waar jij gelukkig bent?

Het mooiste wat je kunt worden is jei!

 

 

  Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, intakegesprek of vraag