Terugkijkend op mijn laatste half jaar kan ik alleen maar constateren dat ik in een sneltrein zit. Met af en toe een stop op een fijn en rustig stationnetje. Wat is er veel gebeurd en wat gebeurt er ontzettend veel!

In mijn leven heb ik vaak op een bankje op een treinstation gezeten, wachtend op de trein. Al mijn plannen en dromen kwamen dan in gedachten voorbij, totdat de trein met piepend geluid voor me stopte. Geweldige ideeën die ik waar zou  kunnen maken als ik in de trein zou stappen en de reis zou maken. Het fluitje gaat van de conducteur en ik zie de trein vertrekken. Ik ben niet ingestapt en wéér heb ik de kans gemist om mijn dromen na te jagen. Allerlei excuses heb ik weer bedacht om vandaag niet in de trein te hoeven stappen en ik dat morgen wel ga doen.

Morgen wordt overmorgen en zo dendert die trein maar verder, zonder jou! Geen reis die gemaakt wordt om jouw dromen te verwezenlijken. Niet instappen betekent dat je blijft doen wat je altijd al doet. Hoe herkenbaar is dit voor jou?

Uiteindelijk ben ik in de trein gestapt. Met al mijn lef, gedrevenheid en door het gewoon te doen ben ik de reis gaan maken. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik in deze trein zit! Nu zit ik alleen nog maar op dat bankje om al het moois wat mij overkomt te overdenken. Hoe bijzonder het is om te ervaren dat er van alles gebeurt als je op een gegeven moment opstaat van dat bankje, instapt en gaat reizen.

In welke trein zit jij? Of zit je maar op dat bankje? Welke droom heb jij en jaag jij deze na? Wat belemmert jou om niet in de trein te stappen?

Geloof me, alles is mogelijk maar dan moet je zelf instappen.

Zullen we samen op het bankje gaan zitten op het station zodat ik je help in te stappen? Dan maak jij je droom zeker waar! Klik HIER om mij een mail te sturen of bel me gewoon: 06 28 93 28 53

 

“Het mooiste wat je kunt worden is JEI!”

HEB JIJ MIJN "5 TIPS OM JE DROMEN NA TE JAGEN" AL? DOWNLOAD DEZE DOOR HIERONDER JE GEGEVENS IN TE VULLEN<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->{a2385ar25207}