JEI exclusief VIP moment voor jou!

Haal jij alles uit jouw leven?

Wil jij een waardevol VIP-moment waarin jij centraal staat? Voor jou én met jou aan de slag. Even niets moeten …. geen kinderen, geen werk, geen huishouden …. werken aan jezelf.

Een vraag voor deze dag zou kunnen zijn

 • Waar wil je mee aan de slag?
 • Wat is jouw diepe verlangen?
 • Welke verandering(en) wil je aanbrengen in jouw leven?
 • Welk doel wil je behalen?

Vooraf hebben we kort contact met elkaar om jouw wensen, ideeën, dromen, hulpvraag, waar je op vast loopt, etc. etc. te inventariseren, zodat ik mij volledig kan voorbereiden. We gaan 4 uur intensief én exclusief samen aan de slag, de eerste stap naar jei.

Voor wie?

 • Voor jou als je niet jezelf bent en je niet goed in je vel zit
 • Voor jou als je over het algemeen goed functioneert maar je niet het gevoel hebt dat je er uit haalt wat erin zit
 • Voor jou als je een stap wilt maken maar handvatten wilt krijgen hoe dit aan te pakken
 • Voor jou als je je te vaak aanpast aan je omgeving
 • Voor jou als je merkt dat je blokkeert in bepaalde situaties
 • Voor jou als je concreet naar een doel wilt werken
 • Voor jou als je zelf aan het roer wilt staan

Waar zou jij bijvoorbeeld mee aan de slag kunnen?

Je bent constant aan het rennen voor iedereen, behalve voor jezelf. Je komt er achter waarom je dat doet en hoe je hier anders mee om kunt gaan, zodat je jezelf weer ziet en voelt.

Je zit niet lekker in je relatie en je wilt voor jezelf weten hoe en waar je staat binnen deze relatie.

Als je al langere tijd bezig met het idee om voor jezelf te beginnen. Of dat je net begonnen bent maar hoe nu verder? Hoe ga je als startende ondernemer je plannen concretiseren? Deze dag kunnen we inzetten om een eerste grote stap te maken zodat jij een helder beeld hebt met wat je te doen hebt om jouw onderneming tot een succes te maken.

Jouw baan is al lange tijd niet meer waar jij iedere dag fluitend naar toe gaat. Je twijfelt of je de stap gaat zetten om iets anders te gaan doen. Deze dag kunnen we gebruiken om te kijken waar jouw passie ligt, waar jij blij van wordt. En hoe ga je dat dan doen?

Als je wilt werken aan jouw onzekerheid. Dat je steviger in je schoenen staat en daadkrachtiger kunt reageren.

Dat je inzicht krijgt in jouw kwaliteiten maar ook jouw valkuilen. Waarom doe je zoals je doet en zegt. Inzicht krijgen in Je Eigen Ik.

Onuitgesproken zaken die jouw steeds meer belemmeren. Uitspreken is al een enorme verlichting. We zoeken naar jouw overtuigingen.

Je hebt zoveel ideeën, plannen of dromen en je maakt die eerste stap maar niet. Dat heeft een reden. Als jij de reden weet kun je die eerste stap wel gaan zetten. We gaan aan de slag hoe je jouw gedragspatroon kunt doorbreken. En nog zo veel meer. Alles waar jij al een tijdje mee in je hoofd rondloopt kunnen we aan werken!

Wat kun jij verwachten?

Ik ontvang je met koffie of thee en uiteraard iets lekkers. We starten met het eerste gedeelte en je komt er al snel achter wat jouw valkuilen zijn, waar jouw kwaliteiten zitten, waarom je doet wat je doet, waarom je denkt wat je denkt, waarom je voelt wat je voelt en waarom je bepaalde stappen in jouw leven maar niet maakt of niet voldoende maakt.

Geloof me, na 2 uur is dit al (wellicht confronterend) informatie genoeg en gaan we ons hoofd heerlijk leegmaken in de buitenlucht. Tijdens het wandelen begeleid ik jou stap voor stap verder. Het is een meer ontspannen manier om bij jezelf te komen en aan jezelf te werken. Bij terugkomst gaan we aan de slag met wat op dat moment nog nodig is voor jou.

Aan het einde evalueren we samen de gemaakte uurtjes. Wat hebben we besproken, wat heb je bereikt, welke inzichten heb je gekregen en waar kun en/of wil je verder mee aan de slag?

We sluiten af met een drankje en dan laat ik je gaan met een enorm vol hoofd! Wel voldaan :- )

Waar heb jij o.a. deze dag een grote stap naar gemaakt? Je weet beter …

 • wie je wilt zijn
 • waar je blokkades vandaan komen
 • hoe je meer bewuste keuzes maakt
 • waar jouw emoties vandaan komen
 • wat jouw kwaliteiten en je valkuilen zijn
 • welke richting je toe wilt
 • Uiteraard ben je er niet in 1 dag. Maar je zult zien dat je een grote stap richting JEI bent gekomen!

Wat kost jou deze dag?

Deze investering in jezelf kost maar € 149,00! Investeren in jezelf betekent absoluut persoonlijke ontwikkeling. Een unieke én voordelige kans om te kijken waar je staat, wie je bent en waar je naar toe wilt.

Als jij er klaar voor bent om een echte stap te maken, dan ga ik graag met jou aan de slag. Het is enorm intensief en alle emoties kunnen deze dag voorbij komen.

Schrijf je hieronder in als je dit bijzondere cadeau voor jezelf wilt of neem contact met me op als je nog vragen hebt. Ik ben te bereiken op 06 28 93 28 53.

Uiteraard betekent deze dag niet dat je aan het einde van de dag klaar bent met jezelf en niets meer hoeft te doen of te leren. Nee! Zie deze dag als eerste grote stap naar waar jij naar toe wilt! Daarna zul je met jezelf aan de slag moeten blijven gaan, wil je (blijvend) veranderen. Het gaat niet vanzelf maar als je gelooft in jezelf dan gaat er een nieuwe wereld voor je open! We hebben maar één leven en maar één kans …. Ik haal er alles uit, jij ook?

Ik beloof jou dat je naar huis gaat met heel veel energie, inspirerende ideeën, inzichten, moe maar voldaan!

PS ….. Ook leuk om dit cadeau aan iemand te geven die dit zó verdient! 

Het mooiste wat je kunt worden is
jei

Ja! Ik wil dit waardevolle cadeau voor mezelf en ik geef mij op!

8 + 14 =