Wil jij ondernemen vanuit mentale, emotionele, fysieke en passionele vrijheid?

Hoe vaak vraag jij je af hoe je van je dagelijkse stuntelen naar jouw succesvolle onderneming komt?

Ben jij ook zo’n iemand die denkt alles wel alleen te kunnen doen en te eigenwijs is om te hulp vragen? Ik was zelf zo eigenwijs om te denken dat ik bij het opzetten van mijn praktijk het allemaal wel alleen kon doen. Bergen ervaring op administratief gebied dus papierwerk en de boekhouding was voor mij een eitje. Een website bouwen is fantastisch leuk om te doen dus waarom niet zelf? Om goede teksten/inhoud te plaatsen zou ik hier en daar wel kijken hoe een ander dat doet. Het maken van een ondernemingsplan kon via verschillende sites. En als ik mentaal ergens tegen aan zou lopen zou ik daar even voor gaan zitten en over nadenken. Zo moeilijk kon het toch allemaal niet zijn?!

En wat blijkt? Ik had het gruwelijk mis! Het was een keihard proces van mezelf tegenkomen! Ondernemer zijn is een vak apart! Wat heb ik gestunteld in het begin. En stuntelen hoort er zeker sowieso bij want een grotere leerschool is er niet. Wat een energie heb ik gestopt in zaken waar ik mij helemaal niet mee bezig moest houden. Door te vallen, blauwe plekken op te lopen en vast te lopen in zaken waar ik niet genoeg verstand van had, kwam ik er al snel achter dat dit niet de manier is om op de juiste manier mijn bedrijf op te zetten. Stap voor stap zag ik dat ik mij moest bezighouden met mijn hoofddoel, coachen en trainen! FOCUS is het (tover)woord. Focus je op jouw vakgebied, waar je hart ligt, waar je 100 % energie in wilt steken en waar jij goed in bent!

Ik ben op zoek gegaan naar de juiste mensen, die bij mij pasten, waarbij ik het juiste gevoel had dat zij mij verder konden helpen en ontwikkelen. Dé experts op hun gebied. Van businesscoach, website designer, marketing specialist, accountant tot een eigen coach. Professionals die mij daar hebben gebracht waar ik wilde zijn. Rust en ruimte is wat ik daarvoor in de plaats heb gekregen. Nu heb ik een succesvolle onderneming, ik weet wat ik kan en wat ik niet kan en ik weet ik exact wat ik wel wil en wat ik niet wil. Ik hoef mij niet meer druk te maken om zaken waar mijn expertise niet ligt. Heerlijk! Ik focus mij op waar ik goed in ben …. Jouw begeleiden naar waar jij wilt zijn, waar jij JEI bent en je doet waar je goed in bent.

Dus ….. Ben jij al langere tijd bezig (met het idee) om voor jezelf te beginnen? Of ben je net begonnen maar hoe nu verder? Hoe ga je als startende ondernemer je plannen concretiseren? Ik help jou om van jouw dromen dé succesvolle onderneming te maken! Samen maken we een concreet stappenplan, overigens door jou zelf gedefinieerd, waardoor we stap voor stap naar jouw doelen werken; structuur, visie en missie.

Mag ik jou uitnodiging voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij jij mij vertelt wat jouw plannen en dromen zijn? Waar je nu op vastloopt en waar je aan wilt werken? Maak nu een afspraak door HIER te klikken of bel me gewoon: 06 28 93 28 53. Eerst nog wat meer informatie lezen? https://www.praktijkjei.nl/ onder het kopje Coaching > Startende Ondernemers Coaching. 

“Het mooiste wat je kunt worden is JEI!”