In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Collega’s, knap lastig!

Welke collega’s binnen het bedrijf kunnen beter samenwerken?

Hoe krijg je die juiste flow weer binnen het team?

Herkenbaar?

Het loopt niet helemaal lekker tussen de collega’s. Wellicht wrijving, elkaar niet écht zien en (kunnen) begrijpen, ieder zijn eigen eilandje, etc. Er is geen sprake van samenwerken.

Weet jij eigenlijk hoe je collega communiceert en waarom? Weet jij hoe je daarop het beste kunt reageren? Hoe kun je nou net anders gaan reageren zodat het communiceren onderling met respect wordt gedaan? Door inzicht in je eigen patronen én in die van jouw collega’s, kun je als team het maximale resultaat eruit halen.

Hoe kun je dit aanpakken?

Samenwerken gaat niet vanzelf, daar zijn (communicatieve) inzichten voor nodig, om tot goede resultaten en een écht team te komen.

Tijdens deze vernieuwende en verfrissende communicatietraining “Collega’s, knap lastig!” gaan we aan de slag, mét een vleugje humor. Geen standaard training, maar een training waarin inzicht en teambuilding centraal staan. Dit gebeurt o.a. op basis van de Axenroos, een effectieve methode om de interactie en communicatie te ordenen. Eén van mijn favoriete trainingen mét mooie resultaten.

Wat levert deze training voor het bedrijf op?
  • Een waardevol teambuilding moment
  • Een gemotiveerd team dat kan samenwerken
  • Handvatten om effectief te communiceren en te variëren in stijl
  • Persoonlijke ontwikkeling voor ieder teamlid
  • Verhoging van productiviteit én resultaten
Geen verrassingen voor ons

Ik geef met veel enthousiasme deze succesvolle training bij bedrijven. Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik als geen ander hoe lastig samenwerken en communiceren kan zijn.

Hoe fijn is het als je team op één lijn zit? Onderling begrip zorgt voor rust en fijne sfeer.

Investering

Deze training zal de investering meer dan waard zijn, beloofd! Ik maak graag een offerte op maat, op basis van het aantal personen en jullie wensen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op om te bespreken wat ik zou kunnen betekenen. Ik kijk er naar uit om jullie team een interessante, waardevolle en gezellige dag te bezorgen. Waar de hele organisatie baat bij zal hebben!

Het mooiste wat je kunt worden is
jei