En dat was al weer 2017. Wat vliegt de tijd en wat is er dit in dit jaar veel gebeurd. Mijn conclusie is dat het een fantastisch mooi jaar was! Veel hoogtepunten. Als ik er op terugkijk voel ik blijdschap, dankbaarheid, geluk en ben ik trots!

De grootste stap van 2017 was het stoppen van mijn baan als Office Manager. Vanaf die dag is alles anders geworden. Dat was de dag dat ik voor mezelf koos en ben gaan doen waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb gehad. Met vallen en opstaan, blauwe plekken, terugval en schaafwonden (man man wat een leerschool!) ben ik gaan doen waar mijn hart ligt ….. en het is gelukt, mijn eigen Coach Praktijk staat als een huis!

Dankbaar voor alle mooie gesprekken en trajecten die mensen met mij zijn aangegaan. Dat ik met hun mee mocht op hun reis, die echt niet altijd makkelijk en leuk is, en ze heb mogen brengen naar hun doel.

Trots op mijn kinderen die alleen maar groeien en zich blijven ontwikkelen. Mijn mooie dochter, die zo dapper was om 10 weken intern een traject te volgen en de moeilijkste reis van haar leven heeft gemaakt. En tevens is dit haar mooiste reis geweest want zij heeft haar doel bereikt! Ik zie nu een jonge volwassen vrouw die weet wie zij is, sterk is en vol zelfvertrouwen en gelukkig haar leven leeft. Velen kunnen een voorbeeld aan haar lef nemen. Als je de confrontatie met jezelf durft aan te gaan, kom je waar je wilt zijn!

Die leuke vent, mijn zoon, die vol in het leven staat en geniet van alles wat er voorbij komt. Die weet wat hij wil en er zeker gaat komen wat hij voor ogen heeft! Nog geen 18 jaar en zijn eigen bedrijf (Jictex …. neem even een kijkje) al opgezet. En weer een voorbeeld voor velen die maar excuses hebben en uitstellen …. Gewoon beginnen en doen waar je hart ligt!

Mijn twee bonuskinderen en ik hun bonusmoeder mag zijn. Twee mooierds die knallen en gaan voor hun toekomst. Ook hier mag ik mijn dankbaarheid uitspreken omdat ik het heb getroffen met hoe leuk en fijn het kan zijn met een samengesteld gezin.

Mijn tweede grote stap is dat ik ben begonnen met de opleiding Psychodynamisch Therapeut. Zo mooi en interessant en nog een droom die uitkomt! Ik mag straks, als therapeut, mensen anders gaan helpen dan dat ik nu met coachen doe. Een complete aanvulling voor mijn eigen persoontje en mijn praktijk. Langzaam ben ik afgeronde modules aan het integreren in mijn praktijk. Yes!

Last not least …. YVOM … Your Virtual Office Manager …. Mijn nieuwe trots. Bedrijf dat ik heb opgezet om samen met andere professionele Office Managers, drukke ondernemers op office gebied optimaal te ondersteunen.

Zonder mijn grootste lieverd, die vanaf dag 1 in mij gelooft, was ik niet zo ver gekomen. Je hebt iemand nodig die je af en toe een schop onder je kont geeft, zegt dat het goedkomt als het even niet zo loopt als je voor ogen had, die zegt dat je goed bezig bent en zo enorm laat voelen dat hij trots op je is. Dank je wel lieve schat!

Dus kort … hoe kun jij je dromen, wensen, keuzes gaan waarmaken? Mijn blog in een paar punten samengevat:

  • Blijf geen excuses bedenken en ga gewoon DOEN!
  • Volg je hart en doe waar je gelukkig van wordt.
  • Als het even tegenzit, vraag hulp. Durf jezelf aan te kijken en beet te pakken waar je dagelijks tegenaan loopt.
  • Sta stil bij de kleinste dingen. Zie het geluk. Het is zo dichtbij.
  • We hebben maar 1 leven, dus maar 1 kans. Pak dat …. Leef je leven!

Ik wens iedereen een fantastisch, leuk, gezellig, goed en gezond 2018! En als ik degene mag zijn die jou dát stapje verder kan en mag helpen …. graag! Als je contact met me wilt kun je me bellen 06 28 93 28 53 of mailen [email protected]

 

“Het mooiste wat je kunt worden is JEI!”