Wanneer je je leven wilt verbeteren dan zul je moeten veranderen. Veranderen gaat niet zomaar en is een proces wat (soms) lang kan duren. Dat is een belangrijke reden dat óf mensen er niet aan beginnen óf dat ze het opgeven óf dat ze het best vinden zoals het nu gaat, dus waarom moeite doen?

Wat een enorme gemiste kans voor jezelf! Ook al kan het soms wat langer duren als dat je zelf graag zou willen, het is onder andere leuk om te veranderen! Want als je resultaat ziet en/of voelt geeft je dat energie en een geluksgevoel. Wat is er fijner en mooier om jezelf te zijn?

Het veranderen van je leven doe je in drie stappen:

  1. De pijn wordt te groot, je vindt het allemaal niet zo leuk meer en je besluit (eindelijk) om te veranderen, klaar met je oude leven!
  2. De verandering gaan toepassen in jouw leven. Kijken naar je echte eigen ik.
  3. Het doel, jouw verlangen bereiken.

Dé basis voor echte, blijvende verandering, is écht willen! Als je bewust de keuze maakt om het anders aan te gaan pakken, dan gaat het lukken!

Hoe kom jij er achter wat je echt wilt? Probeer dan eens eerlijk antwoord te geven op mijn volgende vraag; Wie ben jij écht als je JEI, Je Eigen Ik, bent? Hoe ziet jouw leven er dan uit? Welke keuze moet jij maken om vanaf vandaag jouw leven te gaan veranderen?

Als het moeilijk is om te bedenken óf je geeft het na een paar minuten al op, zegt dat ook iets over jou! Pak nou eens een uurtje voor jezelf om te ontdekken wat jij nu echt wilt om dat gelukkige leven te leiden. Het zou zomaar eens jouw omslagpunt in je leven kunnen zijn!

Plan gewoon een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je verhaal kwijt te kunnen. Daarna is het aan jou om te beslissen of je gaat veranderen óf dat je gaat blijven waar je nu bent.

 

Het mooiste wat je kunt worden is jei!

 

 

Neem contact met mij op voor een

vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek,

intakegesprek of vraag