Mens wat ben ik toch dankbaar dat ik het mooiste beroep mag uitoefenen wat er is! Steeds weer als ik een traject mag afsluiten met een cliënt neem ik even een moment voor mezelf om daar bij stil te staan. Zo’n moment is nu.

De dankbaarheid dat je iemand hebt mogen én kunnen helpen. Hoe mooi is het als je een ander het geluk weer kunt laten voelen, de ander weer ziet stralen, hun vrijheid weer terug hebben om te kunnen doen wat ze zelf willen, dat ze hun eigen ik weer zijn.

Mijn opleiding tot psychodymanisch therapeut werpt nu al zijn vruchten af. Nee, ik ben nog geen officieel therapeut, ik mag nog eventjes. Maar de inmiddels afgeronde modules heb ik direct kunnen toepassen in mijn praktijk, naast mijn coaching. Ik werk steeds meer psychodynamisch. Dit wil zeggen dat ik verschillende technieken gebruik en het ene kan overgaan in het andere. Het voordeel van het werken met meerdere technieken is dat er op verschillende vlakken problemen kunnen worden aangepakt, met zeer goed resultaat. Op deze manier kan ik er steeds beter zijn voor die ander. Ik kijk er zo enorm naar uit om de overige methodieken te leren en in de praktijk te kunnen brengen.

Mijn website is inmiddels weer aangepast, nog niet helemaal klaar. De site blijft maar groeien en uitbreiden en dit komt enkel en alleen omdat ik zelf meer en meer groei en aan het ontwikkelen ben. Alles in mij en om mij heen wordt steeds duidelijker en overzichtelijker. En weet je wat voor een gevoel dat geeft? Vrijheid, blijheid en dankbaarheid. Dat ik doe waar ik gelukkig van word.

Bedenk dit weekend eens … waar ben jij dankbaar voor en waar word jij gelukkig van?

Een heel fijn en mooi weekend!

Het mooiste wat je kunt worden is jei